الثلاثاء، 27 نوفمبر 2012

اجمل شيش طاووق



اكلة الشيش طاووق  




المقادير

كيلو صدور فراخ

ملعقه كبيره مايونيز

ملعقه كبيره مسترده

2 ملعقه كبيره زبادى

فص ثوم مبشور

2 ملعقه كبيره ماءبصل

ملعقه كبيره خل ابيض

نصف عصير ليمونه

ملح+فلفل

كركم+بابريكا

كارى+زعتر

 الطريقة

هنغسل صدور الفراخ كويس قوى ونقطعها مكعبات.

ونضع ماية البصل والثوم ونقلبهم  واحط عليهم  المايونيزوالزبادى

والمستردة والتوابل ونقلبهم كلهم مع بعض ونضع عليها الفراخ 

اللى قطعناها مكعبات ونقلب واسيبها فى الثلاجة لا لمدة ساعة علشان تتبل

وبعد كدة هنضعها فى الاسياخ الخشبيه ومعاها البصل والطماطم 

ونجيب  طاسه وفيها زيت وسمن ونشوح فيها الشيش.

وبعد كدة اجيب صينية واضع الشيش وادخلة الفرن لحد ما يستوى

ويقدم مع مع السلطة وبالهنا والشفا




0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes