اكلة الشيش طاووق
المقادير
كيلو صدور فراخ
ملعقه كبيره مايونيز
ملعقه كبيره مسترده
2 ملعقه كبيره زبادى
فص ثوم مبشور
2 ملعقه كبيره ماءبصل
ملعقه كبيره خل ابيض
نصف عصير ليمونه
ملح+فلفل
كركم+بابريكا
كارى+زعتر
الطريقة
هنغسل صدور الفراخ كويس قوى ونقطعها مكعبات.
ونضع ماية البصل والثوم ونقلبهم واحط عليهم المايونيزوالزبادى
والمستردة والتوابل ونقلبهم كلهم مع بعض ونضع عليها الفراخ
اللى قطعناها مكعبات ونقلب واسيبها فى الثلاجة لا لمدة ساعة علشان تتبل
وبعد كدة هنضعها فى الاسياخ الخشبيه ومعاها البصل والطماطم
ونجيب طاسه وفيها زيت وسمن ونشوح فيها الشيش.
وبعد كدة اجيب صينية واضع الشيش وادخلة الفرن لحد ما يستوى
ويقدم مع مع السلطة وبالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق