فطائر الجبن الابيض
4 كوب دقيق
ربع كيلو جبن ابيض
1 كوب سمن
1 ملعقة بيكنج بودر
صفار بيضة
الطريقة
ننخل الدقيق ونضيف لة البيكنج بودر ونضيف السمن للدقيق ونفركة باطراف الاصابع علشان يتشربة السمن كويس ونهرس الجبن الابيض ونضيفة للدقيق ونعجن كويس وممكن نضيف شوية لبن علشان تتكون عجينة قابلة للتشكيل ونفرد العجينة وتقطع بالكوب وتثنى بخفة او تلف وتثنى مثل الكروسان ونهن الوجة بصفار بيض ونرص فى صاج الخبز او صينية الفرن ونخبزة فى فرن متوسط الحرارة
0 التعليقات:
إرسال تعليق