المقادير
علبة فول مدمس او طازج
2 بصلة صغيرة
2 ملعقة كبيرة زيت
ملح وفلفل وبهار
3 وحدات طماطم
ملعقة بقدونس مفروم
ملعقة نعناع جاف او اخضر
الطريقة
يشوح البصل المفروم فى الزيت لحد ما يصفر كويس
وبعد كدة اضيف البقدونس والنعناع
ونقلبهم كويس اوى لمدة دقيقة او اتنين ونضيف عليها
عصير الطماطم ونسيبه يغلى على النار
لحد ما يتبخر ماء الطماطم ويظهر الزيت من فوق وبعدها
نضيف حوالى نصف كوب ماء
ونترك الخليط حتى يغلى كويس ونضيف الفول ونتبلة
بالملح والفلفل الاسود والبهار
ونغلية كويس اوى ونطفى النار وكدة خلصت الاكلة
هنصب فى طبق جميل ونزينة بفرع نعناع اخضر وفرع بقدونس
وبالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق